Ardennen Belgium Travel in Europe

Ardennen chalet De 4 seizoenen

ardennen-chalet

Wil je samen zijn met familie en vrienden, heb je iets speciaal te vieren of wil je er gewoon even tussenuit en in alle rust genieten? Dan is deze chalet “De 4 Seizoenen” een zalige uitweg.

De chalet voor 12 personen met luxe faciliteiten zoals sauna, boxsprings, moderne inrichting, barbecue, tv en DVD, … maakt er een onvergetelijk verblijf van. En dit in hartje ardennen, in het dorp Biron, tussen La Roche en Durbuy.

Chalet “De 4 seizoenen” situeert zich in het hartje van de Ardennen, provincie Luxemburg. De chalet bevindt zich in de streek van de Ourthe & Aisne en is gelegen in Biron -tussen Hotton en Barvaux- in Bois de Grandhan.

Deze prachtige streek heeft heel wat te bieden in alle 4 seizoenen van het jaar, zowel op vlak van zijn natuurlijke schoonheid als op vlak van toeristische bezienswaardigheden.
Wandel door een mozaïek van velden, heuvels en bossen en ontdek de charmes van de Ardense fauna en flora. Wat u te zien krijgt is altijd bijzonder. De prachtige landschappen brengen u tot rust zijn een onuitputtelijke bron van nieuwe ideeën en energie. Of laat je niet alleen je smaakpapillen verwennen, maar ook de zintuigen in de Ardense brasseries & restaurants. Daarna kan je je uitleven in het grote aanbod aan sportfaciliteiten die deze streek te bieden heeft.

Bezoek de website

You Might Also Like